Майже усі чули про ті чи інші Android ігри, але мало хто замислюється, що пограти можна і на телевізорі, якщо він підтримує систему Android. Але в що пограти? Зазвичай в голову приходить тільки класика у вигляді якихось «енгрібёрдс», тому ми створили цей список з захоплюючих ігор, щоб Ви могли скрасити свого часу на дозвіллі. 

1. Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne появится в Apple Arcade - IT-HERE.RU

Asphalt 8 - одна з кращих гоночних ігор на Android, динамічні заїзди не залишать Вас байдужим, також у неї навіть є багато користувачів режим, що робить її ще цікавіше. Правда, частота кадрів на більшості приставок не надто плавна, будуть потрібні потужні моделі СМАРТ приставок для комфортної гри. Ви можете підключити Bluetooth геймпад, Asphalt автоматично виявить його і повідомить вам схему управління. Хоча можна грати в гру з контролером, що поставляються з ТВ-приставкою, але тільки додавши контролер Bluetooth, Ви отримаєте максимум задоволення від гонок на великому екрані у себе вдома. 

2. Crossy Road

Crossy Road Made With Unity - Unity3diy - #1 unity asset store and unity  game engine

Crossy Road - це проста гра, яка здатна захопити своїм елементарним геймплеєм на багато годин. Суть гри проста - потрібно перетинати дороги, уникаючи при цьому потрапляння під колеса, стояти на місці не вийде, екран рухається, а якщо персонаж вийде за його межі - гра буде закінчена. Пробитися через трафік не легко, а майстерності гри не буває межі. Проста графіка не відволікає від ігрового процесу і має свій стиль. Динамічний геймплей і просте управління роблять гру дуже захоплюючою. 

3. Dead Trigger 2

Dead trigger 2 секреты прохождения.

Dead Trigger 2 це гра на виживання з серії «зомбі-апокаліпсисом». Гра має чудовий вигляд за рахунок відпрацьованої графіки і цілісності картинки. Гра передбачає виживання і збір ресурсів. Захоплюючі квести допоможуть відчувати прогрес, а нові гармати, що стають доступними у міру проходження мінятимуть Ваш ігровий процес і радувати Вас з кожним разом. Знову ж для гри в неї будуть потрібні пристрої з потужною начинкою і геймпад. Геймпад потрібно налаштувати перед грою, але Ви точно будете знати яка клавіша за що відповідає. Гра регулярно оновлюється. 

4. Into the Dead 

Into the Dead 2: Unleashed – Media Play News

Into the Dead - зомбі-платформер, в якому Вам потрібно буде уникати перешкоди під час динамічного забігу. У міру гри можна буде підбирати зброю, щоб розчищати собі шлях через полчища живих мерців. Ви повинні мати хороші рефлекси і повертатися в потрібні моменти, щоб уникнути зіткнення, інакше Вас чекає смерть. 

5. Badland 

Badland Brawl - Clash Royale с видом сбоку | Все для iPad

Ще одна кумедна гра, в яку ви можете грати на вашій СМАРТ ТВ приставці. Гра отримала визнання критиків і користувачів, підтвердженням цьому стане її приголомшливий рейтинг - гра отримала більше 1 мільйона оцінок, які, в середньому, складають    4,5 / 5 зірок. Грати можна як за допомогою пульта, так тримаючи в руках геймпад борозните прекрасний і небезпечний світ Badland. Збирайте бонуси і долайте перешкоди. Гра з кожним рівнем складніше, що додає відчуття зростання навичок для користувача.

6. Zombie Age 2 

Приложения в Google Play – Zombie Diary 2: Evolution

Zombie Age 2 - це ще одна гра про зомбі, динамічний боковий скролл-шутер з фірмовою графікою. Підбирайте гармати, палиці, біти, ресурси і все що тільки лежить на підлозі. Проти зомбі - всі засоби хороші. У цю гру дійсно весело грати. Zombie Age 2 - це ідеальний спосіб убити час, ну і натовпу зомбяков. 

7. Fast like a Fox

Fast like a Fox 1.4.6 - Descargar para Android APK Gratis

Сюжет гри обертається навколо лисиці, що намагається повернути вкрадені у її побратимів скарби. Гра приклад класичного платформера-Раннера. Вам потрібно контролювати швидкість лисиці і її руху так, щоб зібрати все, що у Вас забрали. Зимові ландшафти і мила незграбна лисичка стануть Вашими вірними супутниками гарного проведення часу. 

8. BombSquad

Télécharger BombSquad MOD APK (Débloqué All) 2022

У гру BombSquad вийде пограти за допомогою геймпада або пульта, потрібно підключити до приставки клавіатуру. Однак, якщо Ви це зробите, то точно не пошкодуєте. Гра підтримує велику кількість різних режимів, включаючи одиночний / кооперативний і розрахований на багато користувачів. Гра в жанрі «цар гори» передбачає перемогу, якщо на рівні залишитеся тільки Ви. Рівнів в грі досить, як і способів скинути своїх супротивників з майданчиків. Кидайте бомби, штовхайтесь, ухиляється і просто веселіться, граючи в BombSquad 

9. Does not Commute

Скачать Does not Commute на компьютер (ПК Windows) бесплатно - 1.4.6

Гра Does not Commute - це гра, що прекрасно підійде, якщо Ви любите подумати. Головоломка з цікавою ідеєю. Ваша мета - дозволити персонажам дістатися на машині до точки призначення неушкодженими. Вам потрібно прорахувати все до найдрібніших деталей, швидкість, маршрут, перешкоди і освітлення. Гра має приємну оку графіку і по-справжньому захоплюючий геймплей. Так само вона дасть можливість почитати про інших учасників дороги, їх думки, наміри і так далі, а на основі всієї зібраної інформації виконувати головну мету гри - приїхати неушкодженим. 

10. GTA: Liberty City Stories

Скачать GTA: Liberty City Stories 2.4 Мод APK на андроид бесплатно

Майже всі так чи інакше чули про скандальну серію ігор GTA. GTA завжди була завсідник топів серед ігор для ПК гейминга. GTA: Liberty City Stories це версія гри для систем Android, що дозволить Вам зануритися в кримінальний світ ГТА за допомогою Вашої СМАРТ ТВ приставки і телевізора.

Жанр гри - екшен від третьої особи з відкритим світом.

Головним героєм гри в цей раз виступає якийсь Тоні Чіпріані, тямущого хлопця, якому довіряють, в сім'ї Леоне. Він переховувався після вбивства, але тепер повернувся, щоб знову побачити вулиці Ліберті-Сіті, де воюючі сім'ї змагаються за контроль, а місто починає самознищуватися.

Ваша мета - повернути контроль сім'ї Леоне, щоб зберегти мир і організовану злочинність. Вам доведеться пповстречать продажних політиків, босів місцевої мафії, ділових магнатів для досягнення Ваших цілей. GTA: Liberty City Stories - відмінна гра з захоплюючим сюжетом, в яку Ви зможете зануритися на довгий час. Для гри, само собою, буде потрібно гейм-контролер і більш-менш потужна приставка.

Грайте тільки в кращі ігри для Android TV

Сподіваємося, що в цьому списку Ви знайдете гру собі до душі, адже ми спеціально намагалися підбирати різні жанри. Ігри мають різний рівень складності і графіки, що дозволить підібрати гру під свій пристрій і навички. Кожна гра зі списку, так чи інакше, була або є зараз успішним гравцем ігро-ринку, тому Ви точно знайдете щось собі до смаку.